Szemináriumok

A szemináriumi programunk – sohasem lehet eleget tanulni

A kiegyensúlyozási és diagnosztikai technikával kapcsolatos ismeretek csak kis mértékben terjedtek el a gyakorlatban. Nem szerepelnek az alapképzésben és a szakiskolák vagy a főiskolák tananyagában is csak ritkán – esetleg kollégáktól vagy önképzés keretében lehet ilyen tudás birtokába jutni. Mindez kevés a megalapozott gyakorlati hasznosításhoz. Ezt a hiányt pótolja a kiegyensúlyozás-technikával foglalkozó szemináriumi programunk, amely az elmélettől az üzemi alkalmazásig terjed – az általános alkalmazástól a legkülönlegesebb feladatok megoldásáig.

Profiktól profiknak – mindenre van jó tanácsunk.
Szemináriumvezetőink elismert "kiegyensúlyozási profik". Nagyon sok tapasztalatot szereztek a gyakorlatban a kiegyensúlyozás területén, amelyeket most Önnek továbbadnak. A kiegyensúlyozási és diagnosztikai technikával kapcsolatos speciális témakörökbe bevonjuk továbbá a Schenck RoTec szakembereit is, akik megosztják Önnel a tudásukat, és bármely kérdésben – akár az Ön speciális problémáját illetően is – rendelkezésre állnak.

A specialistáknak szóló program
Számos további témakörben tartunk Darmstadtban is szemináriumokat, amelyekre rajtunk keresztül, vagy közvetlenül Darmstadtban jelentkezhetnek. Természetesen telefonon keresztül is tájékoztathatjuk Önt a különböző oktatási lehetőségekről. Kínálunk továbbá egyedi tanfolyamokat az Ön cégénél a saját kiegyensúlyozó gépére, vagy speciális szemináriumokat Darmstadtban.